Rendezvények biztosítása is az Aranyszív Ambulance Kft autóival

A különböző események, rendezvények komoly veszélyeket tartogatnak. Ahol sok ember gyűlik össze, esetleg alkohol is fogy, nagy eséllyel fordulnak elő balesetek, rosszullétek. Ahhoz, hogy vendégei ne csak jól, de biztonságban is szórakozhassanak,és a későbbiekben ne kelljen pereskednie semmiféle egészségügyi károsodás miatt, biztosítson mentőegységet, helyszíni betegellátást a rendezvény területére. Az Aranyszív ezt is megoldja, korszerű autóival, szakképzett, elhivatott munkatársaival és minősített felszerelésével a rendezvény egészségügyi biztosítására az egyik legjobb partner.

A rendezvényeken gyakran előfordul, hogy valakinek leesik a vércukor szintje, a vérnyomása, elájul, elesik. Sokszor fordulnak elő kisebb mechanikai sérülések, mint például egy kisebb seb a karon, lábon. Az is előfordul, hogy egy rossz mozdulat vagy szerencsétlen véletlen, esetleg pont a vérnyomás ingadozás miatt valaki elesik, nekiesik egy kemény felületnek és agyrázkódást kap. Ilyen esetekben is elengedhetetlen, hogy ott a helyszínen azonnali vizsgálatban és ellátásban, szükség esetén kórházba szállításban részesüljön az illető. az ételt és italt is árusító rendezvényeken gyakori az alkoholmérgezés, a túlevés,a gyomorrontás, így ezen problémák azonnali orvoslására is fontos személyzetet biztosítani. Az Aranyszív Ambulance Kft. autói és munkatársai az egész rendezvény területén és környékén, a rendezvény teljes ideje alatt és egészen addig, míg a tömeg el nem vonul, biztosítja az egészségügyi ellátást, ezzel akár életeket is mentve. Nagyon fontos, hogy minden rendezvény szervezésénél elsőrangú fontosságú legyen az egészségügyi egység megszervezése. Ez nem csupán egy lényeges opció, hanem kötelező is. Nem mindegy, milyen egységet választ. A legkorszerűbb megoldások és a legelhivatottabb emberek szükségesek ilyen horderejű feladatra, hiszen nem lehet tudni, mekkora szükség lesz majd a felállított egészségügyi ellátó pontra. a jól megszervezett ellátás életeket menthet, pillanatok alatt oldja meg a felmerülő problémákat, így sem pánik, sem későbbi problémák nem alakulhatnak ki. Az emberekben komoly biztonságérzetet kelt, ha látják, tudják, hogy bármi bajuk esne, azonnali segítségben részesülnek.

A nagyobb rendezvényeken az egészségügyi felügyeletet mozgóőrségnek nevezik. Ez a mozgóőrség folyamatos készenlétben áll a helyszínen, ami azt jelenti, hogy szükség esetén azonnali elsősegélynyújtásban részesítik a sérültet. A mozgóőrség mentőtisztből mentőápolóból áll, számuk a rendezvény befogadóképességének nagyságától függ. Az ilyen jellegű tevékenységre csak a mentési tevékenységet hivatalosan végző szervezet, vállalkozás jogosult. A helyszíni egészségügyi biztosítás többféle autóval oldható meg, rendezvénytől függ, hogy mely autókra van szükség. Ez a feladat ellátható mentőautóval, rohamkocsival, gyermekmentő rohamkocsival, mentőorvosi autóval, légi mentőjárművel, mentő motorral, sürgősségi ambulanciával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hirek