Milyen módon lehet kitöltetni a motivational maps tesztet a dolgozókkal?

A mai modern világunkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az önismeretre és ennek megfelelően arra, hogy az emberek megtalálják a nekik megfelelő helyet az élet minden területén. Ugyanez igaz a munkavégzésre is.

A VIP Coaching Centerben a motivációtérképezési szakértő coachok által végzett motivational maps nevű teszt segít abban, hogy a felvétel előtt álló munkavállalók és a már meglévők számára is megtalálják a megfelelő pozíciót a munkahelyen ezzel megalapozva annak, hogy motiváltak legyenek és azok is maradjanak. Ez nem csak a vállalkozók érdeke, hanem a munkavállalóé is, hiszen, ha nem azt csinálja, ami lelkesíti őt, akkor hamar motiválatlanná válhat.

A munkahelyi tanácsadás célja megismerni, hogy ki az, aki pl, vezetésért, aki kreatív elmeként, vagy rutinfeladatok lelke elvégzőjeként stb. fog remekelni. A teszt, ami ezt felméri, a motivational maps.

A motivational mapsnek a tesztje nem csak, mint céges szolgáltatás vehető igénybe, hanem egy kurzus keretein belül a munkáltató is elvégezhet egy olyan képzést, ahol a motivációs térkép értelmezésére is felkészül és a jövőben is ki tudnak majd töltetni és értelmezni ilyen teszteket az új alkalmazottaikkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

attila