Klasszikus játékok fiúknak

Ajándékozáskor szokott leggyakrabban felmerülni, hogy melyek azok a játékok fiúknak, amivel nem lövünk mellé egy távolabbi rokonnál vagy ismerősnél, és garantált lesz az öröm.

Vajon érdemes megvenni egy sokadik játékautót, vagy találunk ennél izgalmasabb játékokat fiúknak? Általános választ nehéz adni a kérdésre, mert minden gyerek más és más, sokuk úgy örül a századik kisautónak, mintha élete első járművét kapná, míg mások unottan dobják a sarokba, mondván „már megint egy autó”. Valamennyire tehát nem árt ismerni a megajándékozandó gyereket.

Ha mindenképpen javasolni kell valamit, talán a habszivacs lövedékes játékfegyverek célra vezetőek lehetnek, mivel használatukkal jó kis szerepjáték alakulhat ki, a gyerekek egymást lőhetik a puha, biztonságos töltényekkel, és elsajátíthatják a pontos célzás technikáját, emellett igazán izgalmas játékidőt tölthetnek el egymás vagy felnőttek társaságában.

Ezek a fegyverek beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, ezek lehetnek az igazi jolly joker játékok fiúknak, megunhatatlan szórakozást nyújtva, és a testmozgást elősegítve.

Szintén alkalmas lehet szerepjátékra egy csomag játékkatona, amivel a homokozást is fel lehet dobni. A homokból épített erődítményeket megtámadhatják, de meg is védhetik a katonák segítségével.

A homokozós vonalat továbbfejlesztve a műanyag dinoszauruszok is lecsaphatnak a mit sem sejtő főhadiszállásra és lakóira, így ezek is lehetnek jó játékok fiúknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

attila