Miért előnyös a sávos roló választása?

Ha csíkosan szeretnénk díszíteni, vagy azon gondolkodunk, hogyan vigyünk be csíkos redőnyt az otthonunkba, akkor ez a cikk hasznos információkat fog tudatni.

A különböző típusú redőnyök, amelyek csíkos kivitelben készülnek, különböző lehetőségeket kínálnak mind a kivitelezésben, mind a funkcionalitás tekintetében és ebben kimagaslik a sávos roló. De stílusosak-e az ilyen csíkos árnyékolók, és hogyan lehet belőlük egy megfelelő dizájnt kialakítani?

Ha véletlenül valakinek pont tetszik egy bizonyos sávos roló színe vagy stílusa, ez nyilvánvaló és elég egyszerű választás akkor! De ha nyitottak vagyunk ötletekre és kíváncsiak a sávos rolók előnyeire és lehetséges hátrányaira, akkor érdemes ezzel a kérdéssel tüzetesebben foglalkozni.

A csíkok számos vizuális hatást érhetnek el a csíkok méretétől, színétől és a csíkok közötti kontraszt szintjétől függően. Sokat beszélnek a szaklapok a semleges színekről, amelyeket nagyjából mindenki olyan színként ismer, amelyek meglehetősen nyugodt hatást nyújtanak és amelyek többé-kevésbé univerzálisan működnek együtt bármely más színnel.

Ha létezne olyan, hogy semleges minta, sokaknak a csíkok lennének azok, hiszen ezek a tájolástól és szélességétől függően minden elképzelhető dizájnba és témába beleférnek, a sávos rolók esetében is. A megfelelő típusú csíkos árnyékolók nem emelkednek ki a klasszikus és korabeli ingatlanok esetében, sem a nagyon modern vagy minimalista ingatlanoknál. Az elegáns, a tengeri, a retró minden fajtája, és abszolút bármilyen más dizájn ethosz, amit csak el tudunk képzelni, sikeresen párosítható a csíkokkal is, ez pedig kiválóan fest a sávos roló esetében is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

attila