Miért a vinyl padló?

Ha valaki lecserélné már régi parkettáját a házban, a vinyl padló egy ideális választás lehet újnak. A vinyl padlót leginkább felületi szempontjai miatt dicsérik.

Egyrészt 100%-ban vízálló, igénybevételkor nem okoz nyikorgást, sem recsegést, a felületi rétegét pedig a PUR-nak köszönhetően nagyon könnyű fertőtleníteni, tisztán tartani, és a felületkezelés is alapvetően elhanyagolható. A padló lehelyezése okoz általában még plusz vesződséget, a vinyl padló esetében ezért kétféle egyszerű módból, a klikkes vagy a ragasztós változatból lehet választani.

A cég kínálatában egyébként közel 150 féle vinyl padlóból lehet válogatni a különböző fafajú és színválasztékú alapján. A termék felülete a háztartásban létező valamennyi tisztítószernek ellenáll, így ezáltal is megőrzi eredeti külsejét. Emellett, ha makacsabb folt keletkezik rajta, mindenképp végezni kell próbatisztítást, ha egy erősebb vegyszert alkalmazunk, mondjuk egy szabad szemmel nem észrevehető, félreeső sarokban. Rendszerint problémát okoz, hogy milyen padlótípust válasszon az ember, ha padlófűtést alkalmaz.

A vinyl padló ezt a kihívást is sikerrel vette, hiszen az anyagvastagságát minimalizálták, így ebben az esetben is alkalmazható. A termék mindezen felül esztétikailag is gyönyörködtet, exkluzív megjelenésének köszönhetően hangulatos, egyedi helységek alakíthatók ki. Rend szerint emiatt is alkalmazza sok iroda, üzlethelység, vendéglátóipar, közintézmények, mivel ma már a legsokoldalúbb melegburkolati anyagnak tekinthető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

attila