Mikor cseréltessük az előlapi kamerát?

Az iPhone szerviz üzletek számos javítási és csere opció mellett a készülék előlapi kamerájának cseréjét is megoldják. De mikor válik indokolttá egy telefon kamerájának cseréje? Nem pusztán akkor, amikor betört, hanem akkor is, ha romlott a képminőség!
Az iPhone előlapi kamerájának jellemző hibája, hogy romlik az elkészített képek élessége, ahogy az is, hogy a blende egyáltalán nem nyílik meg fényképezésnél. Ilyen jellegű meghibásodás esetén csak a kamera teljes cseréje jelenthet megoldást. Ugyan, viszont ritkábban előfordul az is, hogy a hátlapi kamera hibásodik meg. Ebben az esetben is az alkatrész hibájáról van szó, egy szoftverfrissítés nem jelent megoldást erre a problémára. A probléma többnyire a flex csatlakozóval van, amihez csatlakozik a fény- és a közelségérzékelő szenzor is. Ugyan így felelős lehet a meghibásodásért az is, ha használt telefonunkat egy olyan üzletben vásároltuk, ahol hanyagul szerelték össze. Ez okozhatta azt, hogy az előlapi kamera elmozdult.
Érdemes tehát egy megbízható, több éves tapasztalattal rendelkező iPhone szerviz felkeresése, ahol garantáltan szakértő emberek kezébe kerül a készülékünk, és ahol biztosak lehetünk abban, hogy gyári készülékekkel dolgoznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hirek